Nieuws

Apple’s Tim Cook in Amsterdam

Amsterdam, 23 mei 2016

Na een grondige verbouwing van de werkruimtes van Assistiveware was het tijd om het resultaat met de achterban te delen. Als hardcore Apple addicts moest dat natuurlijk met de CEO van Apple, Tim Cook. Hij had een inspirerende middag in het pand in de Laurierstraat. Naar verluid werkte de inspirerende werkomgeving daaraan mee 🙂

Woning aan de Kerkstraat in gebruik.

Monnickendam,  24 augustus 2017

De uitbreiding achter de Kerkstraat in Monnickendam is ingericht en in gebruik genomen.

Het is een prachtige aanvulling op het bestaande wonen geworden.
Een aparte woonkeuken maakt de beleving van de woning nog een stuk rijker en met het realiseren van een extra patio blijft ondanks de bouwdiepte de oorspronkelijke binnenruimte lekker licht.

Zelfbouwkavel Schepenlaan uit de steigers

Amsterdam, 13 februari 2018

In een voorspoedige bouw komt de gevel van het zelfbouwproject aan de Schepenlaan langzamerhand meer in het zicht. In de gevel zijn enige verwijzingen naar de Amsterdamse School verwerkt.

Gordon opent nieuw restaurant in Amsterdam

Amsterdam, 2 april 2019

Na eerder zijn eerste Blushing vestiging in Amsterdam te hebben verbouwd, waren we ook betrokken bij de vestiging van zijn eerste hamburgerrestaurant aan de Paulus Potterstraat. Naast restaurant en bijbehorende kantoorruimte hebben we een extra woning weten te realiseren op de eerste verdieping.

Meer weten? Neem contact op!