Project Description

renovatie kantoorruimte Westzijde

Op een markant en druk punt aan de vernieuwde Gedempte Gracht in Zaandam ligt dit kantoorgebouw. De Westzijde krijgt met de genoemde renovatie van de gracht een enorme boost op gebied van bezoekers en gebruik van de buitenruimte. Reden genoeg om de broodnodige renovatie van dit pand ter hand te nemen. Uiteindelijk bleek de bestaande gevel van geglazuurde baksteen niet meer te redden en moest die worden vervangen. Om de privacy en werkbaarheid van de kantoorruimten op de verdieping te vergroten heb ik voorgesteld om middels naturel houten louvres een tussenlaag te creƫren. Het ondertussen gevestigde ING maakt hier prettig gebruik van, alsmede de open gelaten begane grondverdieping voor de publieksfuncties.

Meer weten? Neem contact op!